Idag började vi med ett besök på stranden samt ett litet fiskeförsök. Därefter regnade det tappert i flera timmar. Fram på eftermiddagen blev mamma Carlsson så rastlös så att hon krävde att vi aktiverade oss. Vå åkte därför ut till Hindens rev.
Av någon anledning så slutade det att regna när vi kom fram. Jätte spännande natur och skum formation på revet som stack ut ca 5 km i vänern. Fisket var dock inget att rekomendera. Ganska långgrunt samt en motvind som gjorde det ganska svårt att kasta ut dragen utan att de flög tillbax och landade på stranden.
På vägen hem såg vi en storslagen regnbåge.

På kvällen var det finmiddag på campingens restaurant, ganska trevligt, god mat och en trubadur…
Cissi fick någon form av metall nål i sin kebeb tallrik och Mia hittade döda flugor i vinet, kanske inte det högsta betyg alltså.
Avslutade kvällen med en runda “vänd åtta” i Västeråsarnas stuga.